RUM:s teckning
 • Arkiv

 • Viola- och celloläger på Åh stiftsgård 18-19 november 2017

  oktober 11, 2017 Fyrbodal, Göteborg, Halland, Nyheter, Skaraborg, Södra Elfsborg Pia Hjalmarsson

  Nu är det dags att anmäla sig till SuzukiLinnés höstläger! Lägret är öppet för barn och ungdomar som spelar viola och cello. Helst enligt Suzukimetoden, men även andra är välkomna. Lägret hålls på Åh stiftsgård som ligger naturskönt vid havet utanför Ljungskile i Bohuslän. www.ahstiftsgard.se Arrangör för lägret är violaföreningen SuzukiLinné i Göteborg. www.suzukilinne.se 

  Det blir både instrumentalundervisning, ensemblespel och musikteori. Undervisningen sker i grupper uppdelade efter spelnivå. Du ska ha spelat i ca ett år för att kunna hänga med bra under helgen. Lärare är fyra Suzukipedagoger från Kulturskolan i Göteborg: Elisabet Wättring och Marika Wirung på viola, Kristina Lindegård och Jungen Linderholm på cello, alla med en fantastisk förmåga att inspirera och utmana!

  Det finns plats för ca 50 deltagare. Lägret är till för hela familjen och medföljande vuxna och syskon får gärna hänga med (även spela om man vill)! För de som inte musicerar finns det fin natur ute och ett stort ”vardagsrum” inne i huvudbyggnaden, som också har gratis Wifi. På lördagskvällen brukar det bli (musik)lekar, poängpromenad i mörkret, snacks och spelhåla i matsalen…

  Det går bra att vara med på lägret utan att sova över. Du kan välja på dagläger 2 dagar eller dagläger 1 dag. Läs mer vid avgift/anmälan.

  Lägret startar med samling lördag kl.09.00 och avslutas på söndag med fika kl.14.30 och konsert kl.15.00. Publik är varmt välkommen till både fika och konsert. OBS! Föranmälan av publikfika görs redan vid lägeranmälan!

  VIKTIGT! Vi har inga ”lägerledare”! Barn som åker själva ska klara av att sova borta utan vuxen. Det är bra om ni kommer överens med en annan familj/medföljande vuxen som vid behov kan finnas till hands för ditt barn.

  Mat & logi: Alla måltider och mellanmål under lägerdagarna ingår. Maten på Åh är god och riklig. Behöver du specialkost ordnas självklart detta. Övernattning sker i flerbäddsrum (mest 2-bädds) med wc och dusch i korridoren. Lakan, handduk och städning ingår!

  Avgift* Medlemmar i SuzukiLinné: barn 750 kr/vuxen 1000 kr Medlemmar i RUM: barn 850 kr/vuxen 1100 kr Övriga deltagare: barn 950 kr/vuxen 1200 kr

  * Barn = född 1999-2010. För yngre barn födda 2011-2013 gäller halva ”barnpriset”. För de allra yngsta är det gratis (delad säng med vuxen). Dagläger 2 dagar ger rabatt på avgifterna ovan med -250 kr för barn och -350 kr för vuxna. Avgift för dagläger 1 dag se webbanmälan.

  SISTA DAG FÖR ANMÄLAN ÄR 31 OKTOBER! Anmälan görs digitalt via SuzukiLinnés hemsida, alt. följ länk nedan eller kopiera/klistra in i webbläsaren: https://goo.gl/forms/554yCrUvzB8CXDYE3

  VARMT VÄLKOMNA ÖNSKAR SUZUKILINNÉ!

  Vi reserverar oss för eventuella ändringar Frågor? Maila Rebecca: rebecca.ekenberg@gmail.com

  X