Stöd oss

Bli medlem i RUM

Ett medlemsskap i RUM ger tillgång till alla RUM:s verksamheter. RUM ordnar varje år massor av musikkurser i olika genrer på lokal, regional och nationell nivå. Vi arrangerar också olika typer av läger, tävlingar och festivaler.

Vår verksamhet är störst på lokal nivå med alla de konserter, uppvisningar, resor och kurser som våra distrikt och föreningar arrangerar runt om i landet.

RUM får ekonomiskt stöd från staten som du och din förening får ta del av. Du är även försäkrad med en kollektiv olycksfallsförsäkring via Trygg-Hansa, som gäller när du deltar i träffar och kurser som arrangeras av RUM och din förening.

Så blir du medlem
För att vara medlem i RUM måste du tillhöra en medlemsförening. Är du inte redan ansluten genom en befintlig förening (exempelvis en orkester du spelar i) går du med genom att bli medlem i en RUM-förening i det område där du bor (du hittar mer om vilka som finns på våra distrikts webbplatser). Finns det ingen lokalförening i ditt närområde som du kan tillhöra finns möjligheten att bli medlem i föreningen ”RUM för musik”.

Du kan också ansluta en befintlig förening till RUM.

Medlemskap i RUM är helt gratis.

Här kan du läsa mer om att gå med i RUM och här om hur du ansluter en förening till RUM.

Tónlek 2019
Tónlek 2019 Foto: David Gustavsson
X