RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Vår festival MusikRUM har vi nu dessvärre blivit tvungna att ställa in, som en följd av restriktionerna kring Covid-19. Vår förhoppning är att vi kan göra festivalen nästa i år igen! Även Tónlek är dessvärre inställd i år, men kommer genomföras nästa år.
Framtidens Musikpris har flyttats fram till september. Finalistnomineringarna tillkännages i mitten på augusti.

För övriga generella frågor hänvisar vi till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

Funktionär på MusikRUM 15-17 maj

Vill du vara funktionär på MusikRUM 2020!?

MusikRUM pågår 15-17 maj i Västerås och vänder sig till musikintresserade ungdomar mellan 7 och 25 år. Vår funktionärsgrupp på c:a 120 personer brukar vara allt mellan 12 och 78 år. Du hittar mer information om festivalen HÄR.

Ibland är våra funktionärer tidigare festivaldeltagare som inte vill missa årets höjdpunkt, ibland är det körmedlemmar som vill stanna på hela festivalen när körtävlingen är slut och ibland är det helt vanliga människor(!) som tycker att kultur för barn och ungdomar är viktigt.

Du som anmäler dig som funktionär kommer att få en härlig upplevelse att minnas, nya vänner samt träffa massor av glada festivaldeltagare (festivalen engagerar ca 1500 ungdomar)! Din insats är enormt värdefull för festivalens genomförande.

Som funktionär under festivalhelgen kan du välja att hjälpa till några timmar eller hela helgen. Du får ingen ekonomisk ersättning, men du får mat, funktionärs-t-shirt och avslutningsfest med god mat, exklusivt för funktionärer. Om du önskar, kan du få ett intyg på ditt deltagande, något som kan vara värdefullt då du söker sommarjobb. Om du inte bor i Västerås kan vi erbjuda boende på skola tillsammans med andra tillresande funktionärer.

Anmäl dig nu med namn, mail och tel.nr. så kommer du löpande att få information om festivalen.

Mejla kella.naeslund@rum.se för intresseanmälan.

X