RUM:s teckning

Vad vi gör

RUM ordnar många olika aktiviteter. Våra landslag åker på turné på sommaren, vi ordnar Sveriges största musikfestival för barn och unga, MusikRUM i Västerås och varje år har vi fler än 100 kurser på olika platser i landet.

Ledarskolan

Ledarskolan är till för dig som vill lära dig mer om ledarskap. RUM anordnar olika kurser för våra medlemmar där ni får chansen att träffa andra unga, lära dig er om hur föreningar fungerar och mycket mer!

RUM:s landslag

RUM:s landslag är för dig som vill spelar i en orkester på hög nivå och bli riktigt bra på det du spelar! Varje sommar träffas våra två landslag så att unga musikanter kan provspela. Kurserna avslutas med en turné i Sverige eller utomlands. Landslagen finns till för att unga musikanter som spelar musik på hög nivå ska få träffas, spela tillsammans och utvecklas tillsammans.

Festivalen

MusikRUM i Västerås är vår musik- och kulturfestival för barn och unga. Festivalen är öppen för alla musik- och kulturintresserade unga. Vi fokuserar främst på unga som spelar på en musik- eller kulturskola, men alla är såklart välkomna att delta! MusikRUM riktar sig till dig som är mellan 7-25 år, och festivalen är helt alkohol- och drogfri. Varje år kommer 1 500-3 000 unga deltagare från hela Sverige, och nära 15 000 besökare!

Kurser

Våra kurser och utbildningar är en viktig del av RUM. Vi vill att alla ska få en chans att lära sig nya saker. Som medlem får du rabatt på våra kurser och utbildningar, och vi samarbetar också med många andra arrangörer för att du ska kunna gå på så många olika kurser som möjligt!

X