RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Framtidens Musikpris prisceremoni kommer göras digitalt och har flyttats fram till 17 september. Finalistnomineringarna tillkännages i mitten på augusti.

Kansliet och växeln har sommarstängt 1-31 juli, men ni kan fortfarande maila till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Kategorier

 • Nu har du chans att påverka!

  14 augusti 2019 Förbundsstämma Hanna Fred Ekman

  Sandra Hammarstrand, Förste vice Förbundsordförande, från stämman 2018

  16 – 17 november har RUM sin årliga förbundsstämma i Stockholm! Varje distrikt får skicka ett visst antal representanter, så är du nyfiken på stämman och vill vara med, kontakta din distriktskonsulent eller din distriktstyrelse. Du hittar kontaktuppgifterna HÄR.

  Finns det något du önskar att RUM ska göra, utveckla eller förändra?
  Då kan du skicka in en motion till förbundsstämman, där du beskriver dina önskemål och tankar. Vill du veta mer om hur du skriver en motion? Då hittar du det HÄR.
  Motionstiden går ut den 31 augusti och du skickar in din motion antingen per mejl till motioner@rum.se eller med post till

  RUM – Riksförbundet Unga Musikanter
  Slupskjulsvägen 34
  111 49 Stockholm

  X