RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Vi förnyar och anpassar MusikRUM 2021! Mer information kommer snart.

Har du några frågor så maila till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Kategorier

 • Avsnitt 9 – Andreas Eriksson Hjort

  13 augusti 2020 PR Hanna Fred Ekman

  RUM frågar proffsen avsnitt 9 Andreas Eriksson Hjort

  Hur kommer det sig att Andreas Eriksson Hjort blev dirigent? Vilka är hans bästa tips till en ung blivande dirigent? Har Andreas något drömverk som han någon gång i livet skulle vilja dirigera?

  I det nionde avsnittet av ”RUM frågar proffsen” får vi möta Andreas Eriksson Hjort, som under de senaste åren har etablerat sig som en av de mest intressanta och aktuella unga dirigenterna i Sverige. Trots sin unga ålder har han redan hunnit jobba på våra stora konsertscener och operahus och dessutom startat sin egen operafestival.

  HÄR kan du läsa mer om Andreas.

  RUM Frågar Proffsen – en inspelad intervjuserie om tio avsnitt där RUM tillsammans med sina medlemmar ställer frågor till inspirerande artister. Då många av sommarens läger, festivaler och kurser 2020 blivit inställda, så ville RUM ändå göra något kul för sina medlemmar! Därför gör vi nu RUM Frågar Proffsen. Vi släpper ett avsnitt varje torsdag under sommarlovet till och med 20 augusti.

  X