RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Har du några frågor så maila till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Kategorier

 • Digital majblomma

  24 april 2020 Nyheter Hanna Fred Ekman

  Vill din förening stötta ekonomiskt utsatta barn och samtidigt tjäna en slant som kan gå till en rolig föreningsaktivitet? Då ska ni anmäla er till Majblommans digitala insamling!

  Är det så att du har barn i din förening som skulle behöva ekonomiskt stöd? Då kan du tipsa om att Majblomman delar ut ekonomiskt stöd till barn i familjer där pengarna inte räcker till. Det kan hanla om en lägeravgift, ett instrumentbidrag, ett barnkalas, avgiften till fritidsaktiviteter eller en jacka.
  Mer info hittar du på majblomman.se/sök-stöd

  Här nedan hittar du all information om hur ni ska gå tillväga för att starta er insamling.
  Har du några frågor så kan du på vardagar kl: 9-15 ringa till Majblommans jourtelefon: 031-60 68 90

   


   

  Hej du som föreningsaktiv i RUM!

  Varje vår fyller barnen våra gator och torg med försäljning av majblommor! Det kan de inte göra denna coronavår. Istället har vi en digital insamling! Pengarna som samlas in delas ut lokalt till barn som växer upp i ekonomisk utsatthet. Delta i vår enkla digitala insamling och behåll 20 % av den insamlade summan till klasskassan!

  1. Gå in på swish.majblomman.se och registrera din grupp.
  2. Den 23 april får du en länk till er unika insamlingsbössa att dela med barnen och föräldrar så de kan sprida den vidare i sina sociala medier, sms, mejl eller andra digitala kanaler. Sedan rullar allt på av sig själv.
  3.  I god tid innan sommaren får ni 20% av den insamlade summan insatt på det bankkonto som ni angivit.

  Insamlingen pågår 23 april – 14 maj, och ni kan när som helst under den tiden anmäla er och vara med. Majblomman hoppas att så många som möjligt startar insamlingar– då kan fler barn få nya kläder till skolavslutningen, en cykel eller gå i simskola i sommar.

   Insamlingen är ett sätt att göra något kul och meningsfullt. Gör en viktig insats som ledare och skapa en egen insamling för er grupp

   Vi hoppas att ni vill vara med!

   Varma hälsningar,
  Majblomman!

   

  X