RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Vår festival MusikRUM har vi nu dessvärre blivit tvungna att ställa in, som en följd av restriktionerna kring Covid-19. Vår förhoppning är att vi kan göra festivalen nästa i år igen! Även Tónlek är dessvärre inställd i år, men kommer genomföras nästa år.
Framtidens Musikpris har flyttats fram till september. Finalistnomineringarna tillkännages i mitten på augusti.

För övriga generella frågor hänvisar vi till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Kategorier

 • Kammarmusiklägret i Kungälv 2020

  16 april 2020 Kurser Hanna Fred Ekman

   

  RUM Göteborgsdistriktet bjuder härmed gladeligen in till Kammarmusiklägret 2020!

  Kammarmusiklägret är ett intensivt läger för ungdomar som kommit längre i sitt musikutövande. Tillsammans med erfarna och engagerade instruktörer ägnas dagarna åt musikutveckling i mindre grupper och med mycket personligt ansvar i deltagarnas olika roller.  Fokus på lägret är klassisk musik, men även arrangemang i nyare stil kan förekomma. Arbetet leder fram till lägrets avslutningskonsert klockan 15:00 lägrets sista dag.

  Lägret har tidigare ägt rum på Billströmska folkhögskola, i år kommer lägret dock äga rum på vackra Nordiska Folkhögskolan i Kungälv med utsikt över Bohus Fästning. Instruktörer 2020 är Tobias Andersson (violin), Peter Schöning (cello) och Viktor Westergren (piano). Lägret riktar sig till unga från cirka 15 år och uppåt. Lägret vänder sig till intresserade från hela landet, men främst från Västra Götaland och Halland.

  När: Mån-Tor 22 – 25 juni, heldagar.
  Var: Nordiska Folkhögskolan, Kungälv
  Kostnad: 2000 SEK för RUM-medlemmar bosatta i Västra Götaland, 2500 SEK för övriga. I priset ingår övernattning i stugor samt mat under hela vistelsen.

  Anmälan och mer info hittar du HÄR.
  OBS! Sista anmälningsdag är 10/5

  Har du frågor om kursen, om anmälan eller om RUM-medlemskap är du välkommen att maila distriktskonsulent Victor på victor.johansson@rum.se 

   

  ** RUM Göteborgsdistriktet planerar givetvis för att kursen ska bli av, men förbehåller sig rätten att ställa in beroende på utvecklingen av covid-19-pandemin. I händelse av inställd kurs återbetalas hela deltagaravgiften. Du har också rätt att ångra din anmälan fram till 1/6.

  X