Stöd oss
 • Kategorier

 • Grattis till vår nya förbundsordförande Vincent!

  21 november 2020 Förbundsstämma Hanna Fred Ekman

  Vincent Ericsson förbundsordförande RUM

  På årsstämman 21 november 2020 valde RUM sin nya förbundsordförande – Vincent Ericsson. Han kommer från Falköping, men bor nu i Göteborg. Han har sedan skoltiden varit RUM-medlem och ideellt aktiv inom RUM de senaste fem åren.

  Under dessa fem år har Vincent hunnit med att sitta i två distriktsstyrelser, skapat och drivit en
  kommunikationskommitté och de senaste åren varit kursledare för SPETS (RUM:s ledarskapsutbildning).
  Det var också Vincent som lade fram motionen om att skapa en Vision och Värdegrund för RUM och han var med i arbetsgruppen som fick uppdraget att ta fram den.

  Vincent har också varit ideellt aktiv på Chalmers studentkår som suppleant i Kårfullmäktige och som lekmannarevisor för studentkåren. Vincent har en Civilingenjörsexamen i Teknisk Fysik med inriktning mot teoretisk fysik och arbetar till vardags som konsult med mjukvaruutveckling.

  När han inte jobbar, spelar gitarr eller sysslar med sina ideella egnagemang, så sticker han gärna ut på vägarna och cyklar på fritiden.

  ”Jag har sett en stor utveckling inom RUM de senaste åren och det ska bli riktigt roligt att få möjligheten att driva RUM och dess verksamhet in i framtiden.” – RUM:s nya förbundsordförande Vincent Ericsson

  Vill du se vilka mer som valdes till förbundsstyrelsen? HÄR hittar du hela styrelsen.

  X