Stöd oss
 • Kategorier

 • Sök till JM Jazz World Orchestra

  9 februari 2022 Kurser Hanna Fred Ekman

  Missa inte chansen att få spela med flera av världens bästa unga jazzmusiker!

  JM International bjuder in alla världens unga duktiga jazzmusiker i åldrarna 18-26 att ansöka till sommarens upplaga av JM Jazz World Orchestra!

  Spelar du saxofon, trombon, trumpet, horn, tuba, gitarr, bas, trummor, slagverk, piano eller sjunger, så kan du söka.

  Om JM Jazz World Orchestra

  JM Jazz World Orchestra är världens främsta internationella ungdomsjazzorkester, bestående av 18 ungdomar 18-26 år från över 15 olika länder, utvalda genom en global årlig audition⁣

  Bandet arbetar med några av världens bästa dirigenter och solister, turnerar årligen och uppträder på prestigefyllda arenor och jazzfestivaler över hela Europa och världen.⁣

  JM Jazz World Orchestra är ett internationellt program av JM International, världens äldsta och största ideella ungdomsmusik som gjort skillnad genom musik sedan 1975.

  Om JM International

  JM International (JMI) är ett globalt nätverk av icke-statliga organisationer som ger barn och unga möjligheter att utvecklas genom musik över alla gränser. De är öppna för alla musikstilar och arbetar för och med ungdomar och utnyttjar musikens kraft för att överbrygga sociala, geografiska och kulturella klyftor samt skapa en internationell plattform för interkulturell dialog och acceptans. JMI är en av de organisationer som RUM samverkar med.

  X