Stöd oss
 • Kategorier

 • Förtjänstmedaljer 19 mars 2017

  20 mars 2017 Förtjänstmedaljer Hanna Fred Ekman

  RUM:s Förtjänstmedaljer

  Medaljen kan tilldelas för insatser för förbundet under lång tid eller insatser som haft särskilt givande resultat. Medaljen i guld kan delas ut för synnerligen givande insatser eller hängivet arbete i minst 10 års tid. Medaljen i silver kan delas ut för särskilt givande insatser eller för hängivet arbete under minst 5 års tid.

  Den 19 mars 2017 beslutade förbundsstyrelsen att utdela förtjänstmedaljer till:

  Håkan Olin – GULD
  Håkan Olin har sedan under mer än ett decennium bidragit med kunskap och erfarenhet till RUM bl.a. som distriktssekreterare för Malmöhusdistriktet, som är ett fint exempel på ett välskött distrikt med många medlemsaktiviteter.

  Håkan Olin har också gjort en förtjänstfull insats för förbundets drillverksamhet med stora ideella insatser för bl.a. drillandslaget.

  Håkan Olins insatser hedrar inte bara honom själv utan även Riksförbundet Unga Musikanter.

  Eva Lindgren – GULD
  Eva Lindgren har sedan mer än ett decennium bidragit med en stor ideell arbetsinsats som distriktsordförande för Malmöhusdistriktet sedan 2007 och före det som långvarig medlem av distriktsstyrelsen. Hon har också gjort en stor insats för Hörby blåsorkester, varav flera år som föreningens ordförande.

  Eva Lindgrens insatser hedrar inte bara henne själv utan även Riksförbundet Unga Musikanter.

  Lars-Göran Lindgren – GULD
  Lars-Göran Lindgren har sedan mer än ett decennium bidragit med en stor ideell arbetsinsats som distriktskassör för Malmöhusdistriktet sedan 2008 och före det som långvarig medlem av distriktsstyrelsen. Han har också gjort en stor insats för Hörby blåsorkester, varav flera år som föreningens kassör.

  Lars-Göran Lindgrens insatser hedrar inte bara honom själv utan även Riksförbundet Unga Musikanter.

  Känner du någon som du tycker borde få en medalj i ditt distrikt? Du kan läsa mer om hur du ska gå tillväga HÄR.

  X