RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Har du några frågor så maila till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Kategorier

 • Avsnitt 10 – Sarah Dawn Finer

  20 augusti 2020 PR Hanna Fred Ekman

  RUM frågar proffsen avsnitt 10 Sarah Dawn Finer

  När började Sarah Dawn Finers passion för musik och underhållning? Vad är det bästa med att vara artist? Vilket är hennes känslospråk och vad har programledare Petter för minne till Sarahs låt ”Kärleksvisan”? Det och mycket mer får ni veta i sista avsnittet av ”RUM frågar proffsen”.

  Med flera guldsäljande soloalbum, framgångsrika soloturnéer och hitlåtar har Sarah Dawn Finer blivit en av Sveriges mest folkkära artister och låtskrivare. Sarah Dawn Finer har även programlett några av de största programmen som sänts i svensk TV och varit värd i Sommar i P1, programlett ”Musikhjälpen”, agerat värd för den stora Polar Music Prize-banketten samt Så ska det låta. De senaste åren har Sarah Dawn Finer även hyllats som skådespelerska i huvudrollen som Sally Bowles i musikalen ”Cabaret”.

  HÄR kan du läsa mer om Sarah.

  RUM Frågar Proffsen – en inspelad intervjuserie om tio avsnitt där RUM tillsammans med sina medlemmar ställer frågor till inspirerande artister. Då många av sommarens läger, festivaler och kurser 2020 blivit inställda, så ville RUM ändå göra något kul för sina medlemmar! Därför gör vi nu RUM Frågar Proffsen. Under sommarlovet har vi släppt ett avsnitt varje torsdag och idag, 20 augusti, släpper vi nu sista avsnittet.

  X