RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Vi förnyar och anpassar MusikRUM 2021! Mer information kommer snart.

Har du några frågor så maila till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Kategorier

 • Avsnitt 4 – Emma Molin

  9 juli 2020 PR Hanna Fred Ekman

  RUM frågar proffsen avsnitt 4 Emma Molin

  Hur ser humorsverige ut för kvinnor och vad är det bästa sättet att få fler kvinnor att våga sig in i humorbranschen? Hur beskriver Emma sin kreativa process och är det verkligen okej att skämta om allt? Det och mycket mer diskuterar programledare Petter och Emma Molin i detta avsnitt!

  Emma Molin är manusförfattare, skådespelare och en av Sveriges skarpaste kvinnor. Emma har med sitt manusförfattande av bland annat ”Ladies Night” – det tredje avsnittet av ”Grotescos sju mästerverk” – både väckt upp sömniga herravälden och stärkt många unga kvinnor i och utanför branschen.

  HÄR kan du läsa mer om Emma.

  RUM Frågar Proffsen – en inspelad intervjuserie om tio avsnitt där RUM tillsammans med sina medlemmar ställer frågor till inspirerande artister. Då många av sommarens läger, festivaler och kurser 2020 blivit inställda, så ville RUM ändå göra något kul för sina medlemmar! Därför gör vi nu RUM Frågar Proffsen. Vi släpper ett avsnitt varje torsdag under sommarlovet till och med 20 augusti.

  X