RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Vi förnyar och anpassar MusikRUM 2021! Mer information kommer snart.

Har du några frågor så maila till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Kategorier

 • Avsnitt 5 – Jakob Koranyi

  16 juli 2020 PR Hanna Fred Ekman

  RUM frågar proffsen avsnitt 5 Jakob Koranyi

  Vad innebär det att vara cellist och hur ofta behöver Jakob Koranyi öva? Vad tycker Jakob om den tekniska utvecklingen i kombination med musiken och vad har egentligen klassisk musik för syfte idag?

  Jakob Koranyi började studera cello redan i tidig ålder och har bland annat studerat för Torleif Thedeen, Ralph Kirshbaum och Frans Helmersson. Jakob har vunnit flera internationella priser såsom Prix d´Honneur och Ferminich Prize från Verbier Festival i Schweiz. Jakob Koranyi är även aktuell med sin digitala festival Järna Festival Academy, med start redan nu på fredag 17 juli!

  HÄR kan du läsa mer om Jakob.

  RUM Frågar Proffsen – en inspelad intervjuserie om tio avsnitt där RUM tillsammans med sina medlemmar ställer frågor till inspirerande artister. Då många av sommarens läger, festivaler och kurser 2020 blivit inställda, så ville RUM ändå göra något kul för sina medlemmar! Därför gör vi nu RUM Frågar Proffsen. Vi släpper ett avsnitt varje torsdag under sommarlovet till och med 20 augusti.

  X