RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Har du några frågor så maila till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Kategorier

 • Avsnitt 6 – Amanda Ginsburg

  23 juli 2020 PR Hanna Fred Ekman

  RUM frågar proffsen avsnitt 6 Amanda Ginsburg

  När visste Amanda Ginsburg att hon ville syssla med musik och hur går hon tillväga när hon komponerar musik? Hur kändes det att få en Grammis och vilka artister rekommenderar Amanda att man ska lyssna på om man är intresserad av att börja lyssna på Jazz? Se avsnitt 6 med programledare Petter och Amanda Ginsburg så får du veta mer!

  Jazzsångerskan och kompositören Amanda Ginsburg karriär har det senaste året gått spikrakt uppåt. Efter hennes debutalbum ”Jag har funderat på en sak” fortsatte framgångarna med Olle Adolphson-stipendium, Stim-stipendier, Sveriges kompositörers /textförfattares Jazzpris och senast en Grammis i kategorin ”Årets Jazz”. Amanda har turnerat över hela landet och fått fina recensioner och utsålda, bejublade konserter

  HÄR kan du läsa mer om Amanda.

  RUM Frågar Proffsen – en inspelad intervjuserie om tio avsnitt där RUM tillsammans med sina medlemmar ställer frågor till inspirerande artister. Då många av sommarens läger, festivaler och kurser 2020 blivit inställda, så ville RUM ändå göra något kul för sina medlemmar! Därför gör vi nu RUM Frågar Proffsen. Vi släpper ett avsnitt varje torsdag under sommarlovet till och med 20 augusti.

  X