RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Vi förnyar och anpassar MusikRUM 2021! Mer information kommer snart.

Har du några frågor så maila till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Kategorier

 • Avsnitt 7 – Malte Hallquist

  30 juli 2020 PR Hanna Fred Ekman

  RUM frågar proffsen avsnitt 7 Malte Hallquist

  När fann Malte Hallquist sitt intresse för underhållning? Hur vet man att man är tillräckligt rolig för att bli komiker? Hur beskriver Malte sig själv på scen och på vilket sätt anser han att humorn är en viktig nyckel till att låsa upp människors hjärtan? Det och mycket mer får ni reda på i detta avsnitt.

  Malte Hallquist är komikern från Värmland som lockar till skratt och eftertanke över hela Sverige. Malte blandar humor med funderingar kring stort och smått och är flitigt bokad som underhållare, konferencier/moderator skådespelare samt som föreläsare.

  HÄR kan du läsa mer om Malte.

  RUM Frågar Proffsen – en inspelad intervjuserie om tio avsnitt där RUM tillsammans med sina medlemmar ställer frågor till inspirerande artister. Då många av sommarens läger, festivaler och kurser 2020 blivit inställda, så ville RUM ändå göra något kul för sina medlemmar! Därför gör vi nu RUM Frågar Proffsen. Vi släpper ett avsnitt varje torsdag under sommarlovet till och med 20 augusti.

  X