RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Vi förnyar och anpassar MusikRUM 2021! Mer information kommer snart.

Har du några frågor så maila till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Kategorier

 • Avsnitt 8 – Annika Granlund

  6 augusti 2020 PR Hanna Fred Ekman

  RUM frågar proffsen avsnitt 8 Annika Granlund

  Vilket är Annika Granlunds tidigaste musikaliska minne och varför valde hon just trumpet som sitt första instrument? Finns det något instrument som Annika önskar att hon kunde spela och hur är det egentligen att samarbeta med stora artister som Håkan Hellström, Magnus Uggla och Tommy Körberg? Allt detta och mer pratar Petter och Annika om i avsnitt 8!

  Blåsare, slagverkare och sångerska – Annika Granlund har alltid skrivit musik och under de senare åren har hon hittat ett sätt att komponera där hon sammanför olika musikaliska språk till ett eget unikt sound. Det kan kanske närmast beskrivas som ”storslagen vispop” där brassinstrumenten har en given plats, texterna är personliga och melodierna tydliga.

  HÄR kan du läsa mer om Annika.

  RUM Frågar Proffsen – en inspelad intervjuserie om tio avsnitt där RUM tillsammans med sina medlemmar ställer frågor till inspirerande artister. Då många av sommarens läger, festivaler och kurser 2020 blivit inställda, så ville RUM ändå göra något kul för sina medlemmar! Därför gör vi nu RUM Frågar Proffsen. Vi släpper ett avsnitt varje torsdag under sommarlovet till och med 20 augusti.

  X