Förtjänstmedaljer 12 juni 2022 - Riksförbundet Unga Musikanter
Stöd oss
i

Ändrade öppettider för växeln under sommaren!

Under perioden 4 juli till 7 augusti kommer växeln att vara öppen onsdagar 10–14 med lunchstängt 12–13. Du kan alltid mejla till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se. Trevlig sommar önskar RUM!

 • Kategorier

 • Förtjänstmedaljer 12 juni 2022

  16 juni 2022 Förtjänstmedaljer, Okategoriserat Hanna Fred Ekman

  RUM:s Förtjänstmedaljer

  Medaljen kan tilldelas för insatser för förbundet under lång tid eller insatser som haft särskilt givande resultat. Medaljen i guld kan delas ut för synnerligen givande insatser eller hängivet arbete i minst 10 års tid. Medaljen i silver kan delas ut för särskilt givande insatser eller för hängivet arbete under minst 5 års tid.

  Den 12 juni 2022 beslutade förbundsstyrelsen att utdela förtjänstmedaljer till:

  Monica Johannesson – GULD
  som bevis för vår uppskattning av Monicas personliga insatser inom RUM Kristianstadsdistriktets verksamhetsområde med att utveckla och stimulera barn och ungdomars musikalitet.

  Susan Syverson – GULD
  som bevis för vår uppskattning av Susans personliga insatser inom RUM Kristianstadsdistriktets verksamhetsområde med att utveckla och stimulera barn och ungdomars musikalitet.

  Martin Lindstrand – GULD
  som bevis för vår uppskattning av Martins personliga insatser inom RUM Kristianstadsdistriktets verksamhetsområde med att utveckla och stimulera barn och ungdomars musikalitet.

  Magnus Fransson – GULD
  som bevis för vår uppskattning av Magnus personliga insatser inom RUM Kristianstadsdistriktets verksamhetsområde med att utveckla och stimulera barn och ungdomars musikalitet.

  Natale Bellan – GULD
  som bevis för vår uppskattning av Natales personliga insatser inom RUM Kristianstadsdistriktets verksamhetsområde med att utveckla och stimulera barn och ungdomars musikalitet.

  Leif Thorsén – GULD
  som bevis för vår uppskattning av Leifs personliga insatser inom RUM Kristianstadsdistriktets verksamhetsområde med att utveckla och stimulera barn och ungdomars musikalitet.

  Ewa Svensson – GULD
  som bevis för vår uppskattning av Ewas personliga insatser inom RUM Kristianstadsdistriktets verksamhetsområde med att utveckla och stimulera barn och ungdomars musikalitet.

  Tommy Andersson – GULD
  som bevis för vår uppskattning av Tommys personliga insatser inom RUM Kristianstadsdistriktets verksamhetsområde med att utveckla och stimulera barn och ungdomars musikalitet.

  Frida Johnsson – GULD
  Frida Johnsson tilldelas härmed RUM- Riksförbundet Unga Musikanters förtjänstmedalj för lång och viktig insats för RUM Västmanland Distrikts utveckling.

  Emma Brattäng – SILVER
  För hennes brinnande engagemang i föreningen Mariestads Blåsorkester & Drill. Hon
  inspirerar barn och unga och öppnar dörrar så de får möjlighet att drilla och utvecklas.

  Känner du någon som du tycker borde få en medalj i ditt distrikt? Du kan läsa mer om hur du ska gå tillväga HÄR.

  X