Stöd oss

Stötta RUM med en julgåva

Ett bidrag till RUM – Riksförbundet Unga Musikanter är en julklapp som bidrar till att fler barn och unga får en meningsfull fritid fylld av fantastisk musik. Ett bidrag till RUM är också ett bidrag till återväxten i hela Sveriges musikliv.

Vi i RUM är idag runt 25 000 medlemmar och därmed Sveriges största ideella barn- och ungdomsorganisation med inriktning mot musik och kultur. För att kunna erbjuda verksamheter för alla barn och unga är vi helt beroende av ideella arbetsinsatser. Vi behöver också bidrag och stöd i olika former för att kunna erbjuda verksamheter som alla kan vara med på.

Om du funderar på någon form av julgåva till kunder eller anställda i en välgörande anda – och med en sådan vill bidra till barn och ungas musikaliska utveckling – då är ett bidrag till RUM det bästa du kan ge.

För att ge en gåva fyller du bara i formuläret här nedan. När inbetalningen är registrerad får du ett gåvobevis skickat till dig via e-post.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Ditt belopp i svenska kronor (SEK). Du betalar via faktura (se nedan) alt. BG: 900-7584, PG: 900758-4 eller Swish: 9007584.
Namn kontaktperson
Ev. c/o
Gata och gatunummer
Postnummer och postort
Ditt mobilnummer ink. landskod.
Efter att du skickat in dina uppgifter får du ett bekräftelsemejl med en länk till ditt gåvobevis i PDF-format.
Faktura
Dataskyddspolicy

*RUM:s Dataskyddspolicy

X